/* Shared navigation for every WorldAtlas page. */
.atlas-header{display:flex;flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:16px;padding:18px 4%;border-bottom:1px solid #d8ded4;background:#f3f4ee;color:#112d2a;height:auto;min-height:76px;position:relative;z-index:10}
.atlas-brand{font:800 22px system-ui,sans-serif;color:#112d2a;text-decoration:none;white-space:nowrap}
.atlas-nav{display:flex;flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:4px;margin:0 auto;background:#e7eae2;border-radius:18px;padding:4px;width:auto}
.atlas-nav a{display:block;padding:9px 12px;border-radius:14px;text-decoration:none;font:600 13px system-ui,sans-serif;color:#52665d;border:0}
.atlas-nav a:hover,.atlas-nav a[aria-current="page"]{background:#fff;color:#112d2a;box-shadow:0 2px 8px #162d2910}
.atlas-nav a:focus-visible{outline:2px solid #216960;outline-offset:2px}.atlas-private{font:12px system-ui,sans-serif;border:1px solid #ccd4c5;padding:6px 10px;border-radius:99px}
.explorer-actions{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:10px;align-items:center;margin:18px 0}.explorer-actions button{border:1px solid #bcc8bc;border-radius:8px;background:#fff;padding:10px 14px;color:#112d2a}.explorer-actions button.active{background:#112d2a;color:#fff}.explorer-actions label{display:flex;align-items:center;gap:8px;margin-left:auto}.explorer-actions select{padding:10px;border:1px solid #bcc8bc;border-radius:8px;background:#fff}#visibleCountryCount{font-size:13px;color:#52665d}#barChart{max-height:none;overflow:visible}.country-chips{max-height:140px;overflow:auto}
@media(max-width:740px){.atlas-header{padding:14px 16px;gap:12px}.atlas-nav{order:3;width:100%;justify-content:flex-start;gap:3px;margin:0;border-radius:12px}.atlas-nav a{font-size:12px;padding:9px}.atlas-private{margin-left:auto}.explorer-actions label{margin-left:0;flex-wrap:wrap}}

.atlas-brand{max-width:100%;font-size:clamp(19px,2vw,22px)}
@media(max-width:640px){.atlas-header{gap:12px}.atlas-nav{max-width:100%;margin-inline:0}.atlas-brand{line-height:1.3}}
